Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ





ΥΛΙΚΆ
-500 ΓΡ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ
-1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
-3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ
- 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ
-1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ
- ΜΙΣΟ ΠΟΥΜΑΡΟ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ
- 3 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
-100 ΓΡ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ
-100 ΓΡ ΚΑΣΕΡΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
-1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΟΥΖΟ Η ΤΣΙΠΟΥΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τζιγαριζω το κρεμμυδι μαζι με το σκορδο και της γαριδες με λιγο ελαιολαδο σβηνω με τσιπουρο και αφαιρω της γαριδες.
Προσθετω της ντοματες της πιπεριες αλατι λιγο λογω τον τυριων και πιπερι το μπουκοβο οσο θελουμε και το μαιντανο ψιλοκομμενο το πουμαρο καλι λιγο νερο τα αφηνω να δεσει η σαλτσα 10 λεπτα περιπου.
Προσθετω της γαριδες την φετα και το κασερι ανακατευω και αποσυρω απο την φωτια ειναι ετοιμο.
Ειναι υπεροχος μεζες μπορειτε να τον φτιαξετε και με μυδια ακριβως με την ιδια διαδικασια.
Ευχαριστώ πολυ την Γιωτα Δημοπουλου για την συνταγη!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...