Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ





ΥΛΙΚΑ
- ΨΑΡΙ ΜΥΛΟΚΟΠΙ 2 η 4 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ
- 2 ΚΑΡΟΤΑ
-2 ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
- 2 ΣΚΟΡΔΑ
- ΠΑΤΑΤΕΣ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΛΕΜΟΝΙ
- ΡΙΓΑΝΙ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατιζουμε τα ψαρια, κοβω της πατατες κυδωνατες και τα ξερα κρεμμυδια τα σκορδα τα ψικοβουμε κα καροτα ροδελες .
Τα τοποθετουμε ολα στην γαστρα βαζουμε αλατι και πιπερι κατα βουληση .βαζουμε και τα ψαρια στην γαστρα και τελευταιο ριχνουμε το ελαιολαδο.
Ψηνουμε στους 250 βαθμους για 40 λεπτα σκεπασμενα και 10 χωρις καπακι στα τελευταια 10 λεπτα ριχνουμε 2 στιμμενα λεμονι και ριγανη κσι τα αφηνουμε να παρουν χρωμα.
Ευχαριστω πολυ την Efthimia Kotoula για την υπεροχη συνταγη.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...