Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΕΙΚ





. ΥΛΙΚΑ
1 ΦΑΡΙΝΑ ΑΠ
-2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
- 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ
-4 ΑΥΓΑ
- 1 ΒΙΤΑΜ
- 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε την φορμα μας.
Εχουμε σε θερμοκρασια δβματιοθ το βουτυρο και τα αυγα.
Χτυπαμε το βουτυρο με το μιξερ και προσθετουμε σιγα σιγα την ζαχαρη επειτα ενα ενα τα αυγα την βανιλια και μετα γαλα και αλευρι εναλαξ.
Ψηνουμε στους 180 σε προθερμασμενο φουρνο για 1 ωρα κλεινουμε τον φουρνο και το αφηνουμε αλλα 10 λεπτα το βγαζουμε και ξεφορμαρουμε εγω εριξα και αχνη ζαχαρη.
Ειναι το κεικ που κανανε οι μαμαδες μας οταν ημασταν παιδια η γευση που θυμομαστε.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...