Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΚΟΛΑ




ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΙΣΟ ΑΠΑΧΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΠΑΝΣΕΤΑ(κομμενο σε μεγαλα κομματια)
-2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 
-2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ 
-2 ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
-1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
-1 ΚΑΡΟΤΟ
-4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
-ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
-ΡΙΓΑΝΗ
-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/3 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ
-ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε το κρεας και ολα τα λαχανικα και τα κοβουμε σε μεγαλους κυβουςκαι το κρεμμυδι και της πατατες, βαζουμε σε ενα ταψι λαδοκκολα σταυρωτα ωστε οταν το κλεισουμε να κραταει τον ατμο,μεσα στην λαδοκκολα τα βαζουμε ολα ριχνουμε αλατι και πιπερι και τους κοκους μαυρου πιπεριου την ριγανη το ελαιολαδο και τα ανκατευουμε καλα κλεινουμε την λαδοκκολα και ψηνουμε2,5 ωρες πανω κατω στους 220 βαθμους και καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!
tips'μπορειτε να προσθεσετε μανιταρια και κολοκυθακια!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...