Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΕΥΚΟΛΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ





ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΙΛΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
-3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
-3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
-400 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
-1 Φ
-ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ
-1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-50 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 0 C βαθμούς.Τριβουμε σε ενα μεγαλο μπολ τα κολοκυθια/ριχνουμε τα αυγα το γαλα το τυρι το λαδι το αλατι με προσοχη μην γινει αλμυρη και το πιπερι.Τα ανακατευουμε ολα μαζι να ομογενοποιηθουν και βαζουμε σιγα σιγα το αλευρι.
Αλειφουμε ενα ταψι με λαδι και βαζουμε το μειγμα απο πανω βαζουμε το υπολοιπο τυρι και το βουτυρο σε κομματακια,ψηνουμε για μια ωρα στους 220 βαθμους μπορει και λιγο παραπανω αναλογα με τον φουρνο.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!!!!




3 σχόλια:

  1. καλησπέρα σας, ποσό τυρί βάζουμε μέσα στο μείγμα και πόσο από πάνω στην εύκολη κολοκυθόπιττα που προτείνετε;
    Δεν είναι σαφές απο τις οδηγίες.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανα τη συνταγή χρησιμοποιώντας τυρί φέτα (δεν είχα κεφαλογραβιέρα) εύκολη και παααρα πολυ νοστιμη πίτα.Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...