Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

TO ΠΙΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ




ΥΛΙΚΑ
-4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ
-1 ΚΟΥΠΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΛΗΡΕΣ
-1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
-2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
-1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ LIME
- 1 ΚΟΥ ΣΟΥΠΑΣ ΙΝΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ
-ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
-ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εχουμε ζητησει απο τον χασαπη να μας φτιαξει τα κοτοπουλα σε σε παχος 1,5 δαχτυλο.
Ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά μέσα στο multi και αλέστε τα μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα.
. Ρίξτε το μείγμα γιαουρτιού μέσα στη σακούλα με το κοτόπουλο, ασφαλίστε την και κουνήστε την ώστε να αναμειχθούν όλα καλά. Βάλτε την στο ψυγείο να μαριναριστεί για τουλάχιστον 3 ώρες ή και όλο το βράδυ
Το σκεύος πρέπει να κάψει, σχεδόν να καπνίσει προτού βάλουμε το λάδι (λίγο, γιατί το αντικολλητικό τηγάνι δεν «χρειάζεται» πολύ) και το κοτόπουλο.
Δεν στριμώχνουμε τα φιλέτα (ολόκληρα ή κομμένα καταπώς ορίζει η συνταγή ή το γούστο μας), γιατί έτσι η θερμοκρασία του σκεύους θα πέσει και το κρέας θα βγάλει τα ζουμιά του, αντί να καραμελώσει και να νοστιμίσει. Αν χρειαστεί, κάνουμε το σοτάρισμα σε δόσεις και επαναφέρουμε στο τηγάνι όλα τα κομμάτια μαζί στο τέλος.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...