Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΣΤΑ




ΥΛΙΚΑ
-250 ΓΡ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ
-2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ
-1 ΒΙΤΑΜ
-4 ΑΥΓΑ
-2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΑΝΤΥΓΙ
-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
-1 ΚΟΥΤΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το βιταμ με την σοκολατα σε μπεν μαρι να λιωσουν με και 2 κουταλιες της σουπας νερο.
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να γινουν αλοιφη,και προσθετουμε σιγα σιγα και της σοκολατες και τα χτυπαμε ολα μαζι,τα βαζουμε στο ψυγειο.
σε ενα βαθυ πιατο ριχνουμε γαλα και βουταμε γρηγορα τα σαβουαγιαρ στο γαλα και τα στρωνουμε στο πιρεξ η οποιο αλλο σκευος μας βολευει,αφου τα στρωσουμε κλεινουμε με μικρα κομματακια σαβουαγιαρ της τρυπες που εχουν μεινει.
Ριχνουμε απο πανω την σοκολατα και το βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει λιγο για να μπορεσουμε να βαλουμε απο πανω την σαντυγι και να μην μπερδευτουν.
χτυπαμε την σαντυγι οπως μας λεει στης οδηγιες και εαν εχει σταθεροποιοηθη η σοκολατα βαζουμε ομοιομορφα την σαντυγι απο πανω την στολιζουμε οπως μας αρεσει με τρουφα με φραουλες με γλυκο κερασι η βυσσινο.την αφηνουμε στο ψυγειο τουλαχιστον 5 ωρες.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...