Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΚΟΤΣΙ ΨΗΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ




ΥΛΙΚΑ
-4 ΚΟΤΣΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ
-1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ
-1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
-1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
-1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΛΥΚΟΥ ΘΥΜΑΡΙ
-ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλυνεται τα κοτσια,ριξτε αλατι και πιπερι απο ολες της μεριες.
Καθαριστε της πατατες το κρεμμυδι και το σκορδο,κοψτε σε μικρα κομματακια το σκορδο και ανοιξτε δυο τσεπουλες στο κοτσι και βαλτε το σκορδο.Παρτε δυο κομματια λαδοκκολα υπολογιζοντας των ογκο των υλικων σας ωστε να μπορουν να τα και πληρως και τοποθετηστε τα σταυρωτα το ενα πανω στο αλλο μεσα σε γαστρα τα βαζω .
Ριξτε της πατατες το κρεμμυδι το ελαιολαδο το θυμαρι και αλατι και πιπερι στης πατατες βαλτε μεσα και τα κοτσια ριξτε το ολο το κουτακι με την μπυρα σκεπαστε με την λαδοκλλα και κλειστε την γαστρα.
Προθερμενετε τον φουρνο στους 220 βαλτε την γαστρα για 30 μεσα και μετα κατεβαστε στους 150 για 3 ωρες προς το τελος ξεσκεπαστε και ανοιξτε να παρει χρωμα.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...