Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ




ΥΛΙΚΑ
-ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ
-500 ΓΡ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΣ ΚΙΜΑΣ
-12 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
-1 ΚΟΥΤΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΝΚΑΣΕ Η ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
-3/4 ΚΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-200 ΓΡ ΡΕΓΚΑΤΟ Η ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ Η ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΤΥΡΙΑ
-200 ΓΡ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοταρετε το κρεμμυδι προσθεστε τον κιμα και τηγανιζεται ελαφρα.Στην συνεχεια προσθετετε της μισες ντοματες 1 κουταλια πελτε αλατι και πιπερι να βρασουν προσθετετε και νερο οταν δεσει η σαλτσα ειναι ετοιμος ο κιμας τον αφηνουμε να κρυωσει.
Για την σαλτσα βαζουμε το κρεμμυδι να σοταριστει ριχνουμε της υπολοιπες ντοματες αλατι λιγο πιπερι και μιση κουταλια πελτε ντοματα και νερο ,σε χαμηλη θερμοκρασια για 20 λεπτα.
Στην συνεχεια γεμιζεται τα κανελονια και τα βαζεται σε ενα πυρεξ περυχινεται με την σαλτσα και ριχνεται και το γαλα απο πανω να σπασει την ντοματιλα και να μαλακωσει τα κανελονια σκεπαζεται με ενα καπακι η αλουμινοχαρτο ψηνεται σε προθερμασμενο φουρνο για 15 λεπτα και μετα προσθετεται απο πανω τα τυρια και αφηνεται αλλα 10 λεπτα .
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...