Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΣΟΥΦΛΕ




ΥΛΙΚΑ
-12 ΜΕ 13 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΑ
-50 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
-140 ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
-6-7 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ Η ΜΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
-ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
-ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
-ΠΙΠΕΡΙ
-15 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
-50 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
-100 ΓΡ ΒΙΤΑΜ
-500 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώνουμε πολύ καλά ένα πυρέξ και το πασπαλίζουμε με την μίση φρυγανιά.
Σε ενα βαθυ πιατο ριχνουμε γαλα και βουταμε το ψωμι γρηγορα απο την μια πλευρα και το τοποθετουμε στο πιρεξ μολις τα βαλουμε (σε ενα τηγανι βαζουμε βουτυρο το μπεικον και τα μανιταρια και τα σωταρουμε)
ριχνοτμε πανω απο της φετες τοστ την μιση γεμιση απο μανιταρια και μπεικον ριχνουμε και τυρια και την κρεμα γαλακτος επαναλαμβανουμε το ιδιο και στην επομενη στρωση.
Απο πανω βαζουμε στο τελος τα τυρια .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 1 ώρα περίπου, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει καλά.
Εαν κανουμε τραπεζι το κανουμε στο τελος για να ειναι φουσκωτω!!!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!!!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...