Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Porilainen, Φινλανδία


Ένα υβρίδιο χοτ ντογκ-χάμπουργκερ, από άσπρο ψωμί, μια παχιά φέτα χοιρινό λουκάνικο, ψιλοκομμένα κρεμμύδια και αγγουράκια τουρσί, κέτσαπ, μουστάρδα, και μερικές φορές μαγιονέζα. Φήμες λένε ότι το Porilainen εφευρέθηκε από τους φοιτητές τη δεκαετία του '50 - '60 που έψαχναν για ένα φτηνό γεύμα που θα μπορούσαν να κάνουν στις μικρές ψησταριές στους κοιτώνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...