Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Πανεύκολο lemon cake με γιαούρτι σε 5 βήματα!



Υλικά:
3 αυγά
250 γρ. ζάχαρη
200 γρ. γιαούρτι
250 γρ. αλεύρι
Ξύσμα 1 λεμονιού
1 κ.σ χυμό λεμονιού
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση:
-Χτύπησε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει άσπρο το μείγμα.
-Σταμάτησε το χτύπημα και πρόσθεσε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα και ανακάτεψε με ένα κουτάλι ή σύρμα.
-Τέλος, πρόσθεσε σιγά-σιγά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακάτεψε καλά.
-Βάλε το μείγμα σε μια καλά βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και ψήσε το κείκ σου σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.
-Βγάλε το κείκ από το φούρνο, άφησέ το να κρυώσει και  έπειτα πρόσθεσε-προαιρετικά-  toping της επιλογής σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...