Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

KEIK ΖΕΒΡΑ




ΥΛΙΚΑ:

5 ΑΥΓΑ 
1 1/3 ΠΟΤΗΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
½ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
1 ½ ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
2 ½ ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΜΠΕΙΚΙΝ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΩ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΧΤΥΠΩ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΩ ΕΝΑΛΑΞ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ(ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ).ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ Η ΖΥΜΗ ΜΟΥ. ΧΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΚΑΟ (3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ Η’ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΣΚΟΥΡΟ ΤΟ ΘΕΛΩ). ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΑΨΙ Ν32. ΒΑΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ 2 ΚΟΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΑΨΙ Ν32. ΒΑΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΚΑΚΑΟ – 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΙΓΜΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΖΥΜΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΛΑΓΙΑΣΤΑ ΝΕΡΟ – 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ½ ΛΕΜΟΝΙ.


Εικόνες :






 ευχαριστουμε πολυ την ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ που μοιραστηκε μαζι μας αυτην την υπεροχη συνταγη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...