Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ





ΥΛΙΚΑ 

2,5 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΑΥΓΟ + 1 ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ ΞΕΡΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ 
½ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
¾ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
1ΒΑΝΙΛΙΑ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
250 – 300ΓΡ ΜΕΡΕΝΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ( ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΕΥΡΙ) ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ 1,5 ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕΡΕΝΤΑ (ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ) ΤΟ ΤΥΛΙΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΥΜΗ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΛΟ. ΑΦΗΝΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ!

Εικόνες









 ευχαριστουμε πολυ την ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ που μοιραστηκε μαζι μας αυτην την υπεροχη συνταγη








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...