Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ





-ΥΛΙΚΑ
-1 1/2 ΚΙΛΟ ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ (ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ)
-1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
-ΓΑΛΛΑ 
-ΒΙΤΑΜ 150ΓΡΜ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-βαζουμε το ρολο να ψηθει στην γαστρα το τυλιγουμε με λαδοκκολα και αλουμινοχαρτο εαν δεν το εχει τυλιξει ο χασαπης το σιγοψηνουμε στους 170 βαθμους για 3 με 3,5 ωρες λιγο πριν το κλεισουμε ανοιγουμε για να ροδισει απο εξω.
Για τον πουρε καθαριζουμε της πατατες και της κοβουμε στα 3 της βαζουμε σε μια κατσαρολα να βρασουν της καρφωνουμε με ενα πιρουνι να δουμε αν ειναι ετοιμες,οταν γινουν της βαζουμε σε ενα μεγαλο μπωλ και της παταμε να διαλυθουν προσθετουμε το βουτυρο και χτυπαμε με το μιξερ ριχνουμε το γαλα σιγα σιγα αλατι και πιπερι εως οτου να δεσει ο πουρες !ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!Ευχαριστω πολυ την ΓΙΩΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ για την υπεροχη συνταγη !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...