Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΟΤΟ


ΥΛΙΚΑ
-1/2 ΚΙΛΟ ΚΑΡΟΤΑ
-1/2 ΖΑΧΑΡΗ 
-2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
-1 ΒΑΝΙΛΙΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΜΙΚΡΑ ΛΕΠΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΗ.ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΒΡΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...